Esports
Foto: CE Altafulla
27 de març del 2024
L’Escola del CE Altafulla aparca les competicions de lliga i se centra en els torneigs de Setmana Santa
El Joan Pijuan serà seu de la prestigiosa Mare Nostrum Cup, i d’un torneig amb equips de la FCB Academy del Japó
L’Escola del CE Altafulla viurà uns dies molt intensos durant la Setmana Santa. Les competicions de lliga s’han aturat, com és habitual per aquestes dates, per donar pas als torneigs internacionals que es disputen arreu de la demarcació de Tarragona, i un dels indrets en què hi haurà més activitat serà Altafulla.

L’Estadi Municipal Joan Pijuan serà seu de tres competicions. La primera, la Mare Nostrum Cup, que se celebra entre el divendres 29 i el diumenge 31 de març a vint localitats de la demarcació. El club groc-i-negre estarà representat per l’Aleví femení, que és un dels 464 equips que hi participen.

L’endemà dissabte, dia 30 de març, el coliseu altafullenc acollirà un torneig masculí de les categories Sub11 i Sub12 en què els equips del CE Altafulla, i també els de la UD Torredembarra, el CE Vendrell i el Col·legi Sant Pau Apòstol, s’enfrontaran a cinc equips de la FCB Academy del Japó.

Ja després de Setmana Santa, el dimecres 10 d’abril Altafulla repetirà com una de les seus de la Barcelona Experience juntament amb Torredembarra i Tarragona. Es tracta d’una altra competició internacional en què participen equips d’Anglaterra, Escòcia i Irlanda. En aquest cas, hi prenen part gairebé tots els equips del CE Altafulla d’entre les categories Sub8 i Sub12.

Igual que en l’edició anterior, les finals, que enguany tindran lloc el dijous 11 d’abril, es disputaran al Nou Estadi – Costa Daurada de Tarragona, feu del Club Gimnàstic. Per tant, suposarà una experiència inoblidable per aquells equips que aconsegueixin classificar-se.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla