21 d'octubre del 2024
L’Icomar torna a golejar al CE Altafulla (0-8)
Les abelles encaixen amb massa facilitat en els darrers 20 minuts de la primera part
El CE Altafulla no ha pogut millorar el resultat que havia aconseguit davant el CF Icomar durant la pretemporada, i aquest diumenge ha tornat a perdre en el primer cara a cara amb les tarragonines al Grup 7 de Segona Catalana. Ho han fet amb un resultat de 0-8, que ha evidenciat, novament, la diferència actual entre tots dos equips.

De fet, el tècnic Joserra Márquez reconeix que “ja esperàvem un partit complicat”, com finalment s’ha constatat. Per aquest motiu han plantejat un canvi de sistema amb una defensa de cinc jugadores, que no ha tingut l’efecte desitjat “davant un rival superior”.

Les groc-i-negre han encaixat el 0-1 ben aviat amb el gol de Genius (5’), que a estat la protagonista més destacada del partit amb un hat-trick. Els seus dos gols restants els ha marcat també en la primera part (33’ i 43’), igual que Anna Elías (20’) i Mireia García (26’ i 37’) en dues ocasions.

Només començar la segona part, Elisabet Cardenas (48’ i 51’) ha ampliat la diferència amb una dobleta. A partir d’aquí, les del barri de Ponent de Tarragona han baixat un pistó, mentre que les altafullenques han augmentat les seves prestacions per evitar algun gol més en contra.

Després de la derrota, i de la victòria de l’AE Ramon Sicart, l’Altafulla és el nou cuer del grup sense cap punt en el seu caseller. El dissabte vinent, a les 16h, visitarà el CF Gandesa, que és 5è classificat amb 6 punts.