23 de maig del 2024
L’Infantil ‘A’ del CE Altafulla deixa escapar la victòria davant el Tecnifutbol Tarragona (2-1)
Els groc-i-negre s’han posat per davant i han encaixat els dos gols en els últims 10 minuts
L’Infantil ‘A’ del CE Altafulla s’ha quedat molt a prop de puntuar en la visita d’aquest dimecres al Tecnifutbol Tarragona en el partit corresponent a la penúltima jornada del Grup 16 de Primera Divisió. Els altafullens han cedit per 2-1, concedint dos gols en els últims 10 minuts.

L’equip de Dani García i Juan Antonio Marin s’ha posat per davant amb el gol d’Aronas Budreckis (40’) a l’inici de la segona part. Així superaven, de forma provisional, a un rival que només està dos esgraons per sobre, però que abans d’enfrontar-se sumava més del doble de punts.

Malauradament, els groc-i-negre han estat incapaços de mantenir l’avantatge. El tarragoní Walid El Khadiri ha restaurat les taules (63’) quan quedaven set minuts per arribar al final del partit. I només 60 segons després, el seu company Fabio Boscbici ha culminat la remuntada.

Els altafullencs es mantenen tretzens classificats amb 13 punts. El dissabte, a les 13.30h, reben el Santes Creus CE en el partit de l’última jornada.