15 de març del 2023
L’Infantil ‘A’ del CE Altafulla guanya al Roda ‘B’ i manté els 12 punts d’avantatge sobre el Creixell
El Juvenil i el Cadet cauen en dos partits igualats davant l’EFB Calafell ‘B’ i el Tarragona ‘B’
L’Infantil ‘A’ del CE Altafulla ha complert els pronòstics davant el penúltim classificat, l’Atlètic Roda de Berà ‘B’, i suma ja 19 victòries en el mateix nombre de partits. Els altafullencs s’han imposat per 9-0 amb quatre gols d’Aleix Parra, dos de Jon Garcia, i un de Zayd El Mouden, Víctor Navarro, i Albert Puig.

Els de Dani García consoliden el lideratge amb 57 punts, 12 més que la UE Creixell, a la qual visiten aquest diumenge, a les 12h. Per la seva part, l’Infantil ‘B’ ha perdut al camp del Constantí per la mínima, i ha ajornat el partit d’aquest cap de setmana contra el Pla de Santa Maria per al 31 de març.

EL JUVENIL CAU EN EL DUEL DIRECTE AMB EL CALAFELL

El Juvenil ha cedit en el duel directe de la zona mitjana de la classificació contra l’EFB Calafell per 1-2. Els visitants han colpejat dues vegades en un marge de tres minuts en el primer temps, i la rèplica dels altafullencs ha arribat sis minuts després per mitjà de Miquel Pérez (27’). Els 60 minuts restants han sigut insuficients per, com a mínim, salvar un punt.

L’equip de Luis Rosado i Manuel Sambonete és setè amb 21 punts, i aquest diumenge té un derbi complicat davant el quart classificat, el CF La Riera (17h), amb el qual reeditarà l’enfrontament de dissabte entre els conjunts de Tercera Catalana.

EL CADET PLANTA CARA

Qui també ha cedit és el Cadet, que ho ha fet contra el quart classificat, el Tarragona FC ‘B’ per 2-3. Els de Mohamed Amhadar han igualat dos marcadors desfavorables amb la dobleta de Marc González en el 5’ i el 72’, i han vist com els visitants s’han adjudicat la victòria amb un darrer gol quan restaven quatre minuts per arribar al final.

Els groc-i-negre es queden novens amb 27 punts, i aquest dissabte també tenen derbi, en el seu cas al camp de la UD Torredembarra (12.45h), que ocupa la cinquena posició.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats