01 d'abril del 2019
L’Infantil aconsegueix una gran victòria al camp de la Pastoreta (0-1)
El Cadet A goleja el Nàstic de Tarragona i recupera la segona posició en detriment de la Floresta
L’equip dirigit per Dani García ha protagonitzat una de les sorpreses de la jornada imposant-se per la mínima al camp d’una Pastoreta que fins ara ocupava la setena posició. El gol de Gael González en el minut 45 ha estat decisiu perquè el conjunt groc-i-negre s’hagi emportat els tres punts cap al Joan Pijuan.

D’aquesta manera, acaba la jornada amb 15 punts, a set de la 13a posició que defensa el Base Pallaresos. La fita de neutralitzar-lo és difícil, però encara queden set partits i 21 punts en joc. El tècnic Dani García espera que el triomf davant la Pastoreta serveixi perquè l’equip competeixi tots els partits que queden davant qualsevol rival.

Per la seva part, el Cadet A ha recuperat la segona posició del seu grup després de fer els deures davant el Gimnàstic de Tarragona i que la Floresta hagi perdut contra el Sant Pere i Sant Pau.

Els altafullencs han solucionat el partit per la via ràpida com reflectia el 3 a 0 en el temps de descans després dels gols de Miquel Gutiérrez, Ángel Segura i Erik Navarro. A la represa, Segura i Ismael El Hamdouni han ampliat l’avantatge fins al 5 a 0.

El Nàstic ha escurçat el marcador quan faltaven deu minuts, però El Hamdouni ha anotat el seu segon gol per tancar la golejada. L’ariet ja suma 28 gols al capdavant de la taula de golejadors.

La mala notícia de la jornada l’ha protagonitzat el Juvenil, que caigut golejat en la seva visita a l’EFB Salou-Costa Daurada i s’acomiada de la possibilitat d’aspirar al TOP-8.

Els locals aconseguien marxar al descans tres gols amunt amb la dobleta de Pau Faura i el gol de Sergio Cervantes. Ja en el segon temps, Noureddine El Bouziani ha permès somiar l’Altafulla en una possible remuntada, però els salouencs han evitat qualsevol mena de dubte en el tram final amb les dianes de Faura, Cristian Carreño i Daniel Gónzalez.

La derrota deixa l’equip de Mohamed Amhadar en la dotzena posició amb 21 punts, els mateixos que tenen el Morell i el Nàstic de Tarragona.