28 de juny del 2024
La base dels Atletes d’Altafulla disputa aquest diumenge la final del Campionat de Catalunya Sub16
De la mà de l’AA Catalunya, Alonso Fernández, Miguel Serra i Emma Vendrell afronten la cita amb diferents aspiracions
La base dels Atletes d’Altafulla i el CA Torredembarra afronta aquest dissabte 29 de juny la jornada final del Campionat de Catalunya Sub16. La cita, que se celebra a l’Estadi Municipal Les Basses de Lleida, comptarà amb tres altafullencs: Alonso Fernández, Miguel Serra i Emma Vendrell.
La responsable dels Atletes d’Altafulla, Elena Rodríguez, ha explicat quines són les expectatives de cara a la final, destacant que ja és un orgull que tant els altafullencs com els seus companys torrencs hagin arribat a la final.

Tots tres competiran amb el seu equip en les competicions nacionals i estatals, l’Agrupació Atlètica Catalunya, i buscaran el millor resultat que sigui possible. La basa principal és la de Fernández, que competeix en la prova dels 100 metres i ja sap el que és ser campió nacional. En la jornada prèvia del passat cap de setmana va fer quart, la qual cosa indica que tindrà uns rivals molt durs.

L’altra esperança és Vendrell, que participa en els 3.000 metres amb l’objectiu de fer podi i fer la marca mínima per estar al Campionat d’Espanya, la qual cosa Fernández ja té assegurada. Malgrat fer desena en la jornada prèvia, en una cursa en què no va voler emprar-se a fons per arribar en bona forma a la final, les seves opcions estan intactes.

I pel que fa a Serra, que també pren part dels 3.000 metres, ve de fer setè en la prèvia i necessita fer un esforç extra. No debades, va fer 10 minuts i 16 segons, mentre que els cinc primers classificats no van ni arribar als 10 minuts. Amb tot, millorar la marca personal és el seu gran repte, i a favor té la motivació que suposa participar en un nacional.