Esports
Foto: Cedida
15 de maig del 2024
La ciclista Mia Ayats es proclama subcampiona del món de BMX Racing als Estats Units
L’altafullenca ha sigut la participant més ràpida en totes les carreres de la categoria de noies Sub11, un total de sis, excepte en la decisiva pel títol
La ciclista Mia Ayats Kruglova s’ha proclamat subcampiona en la categoria de noies Sub11 del Campionat del Món de BMX Racing que se celebra a Rock Hill, a Carolina del Nord (Estats Units) del 12 al 18 de maig. L’altafullenca s’ha quedat molt a prop de l’or i de repetir la gesta de l’any passat quan era pilot Sub10.

I és que Ayats ha liderat totes les curses en què ha competit, un total de sis, excepte la final. Les tres primeres són les que estaven previstes, i que corresponien a les carreres número 97, 209 i 317 de la jornada d’aquest dimarts a la competició. Com dèiem, ha queda primera en les tres, i això li ha permès accedir a les eliminatòries.

Tant en la primera com en la segona cursa de la fase final s’ha tornat a erigir com la ciclista mes ràpida. Malauradament, en la cursa decisiva en què només quedaven les vuit millors participants d’entre les 63 que havien iniciat la competició, ha acabat segona, obtenint la medalla de plata i el subcampionat. La campiona ha sigut una de les corredores locals, Malia Álvarez, i la tercera en discòrdia la xilena Antonella Pereira.

D’aquesta manera, la ciclista del BMX Catalonia Team Club suma un nou èxit en el seu palmarès, ratificant una vegada més la destresa i projecció que té en el ciclisme, concretament en la modalitat de BMX Racing.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla