Esports
Foto: Altafulla Ràdio (Arxiu)
03 d'abril del 2024
La Cursa 1 de Maig dels Atletes d’Altafulla es trasllada al barri marítim
La jornada tornarà a comptar amb les categories infantils i d’adults, i la prova ‘Corre amb un amic’ per a nens i nenes amb discapacitat
Els Atletes d’Altafulla han obert les inscripcions per participar en la Cursa 1 de Maig, que enguany se celebrarà entre setmana, concretament un dimecres, tant per a les proves infantils com per a la prova d’adults. La gran novetat és que, per primera vegada, l’esdeveniment tindrà lloc al barri marítim.

Des de l’entitat expliquen que el trasllat es deu a les obres que s’estan fent actualment al carrer de Dalt, “que afecta el recorregut original”. Pel president, Guillermo Alonso, però, aquesta circumstància atorga “l’oportunitat de veure si la cursa en un indret diferent pot atraure més gent o pot resultar més o igual d’atractiva que les onze edicions prèvies”.

Alonso destaca que “les curses principals de l’esdeveniment són les curses infantils i la cursa ‘Corre amb un amic”, sens dubte, la més especial perquè està destinada a nens i nenes amb discapacitat. La prova d’adults, en aquest cas, és un complement perquè els familiars de la canalla també puguin sumar-se a aquesta jornada esportiva i festiva.

Durant tota la jornada hi haurà inflables per als infants gràcies al suport de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) i la Fundació La Caixa. En aquest sentit, i en un pla general, el president dels Atletes d’Altafulla ha agraït la implicació dels comerços de la zona de cara a la cita de l’1 de maig.

Les inscripcions per a les categories infantils (des de Mini fins a Juvenil) són gratuïtes i s’han de tramitar els respectius centres escolars, mentre que també hi haurà l’oportunitat d’apuntar-se el mateix dia de la cursa, fins a les 9.15h.

Pel que fa a la cursa d’adults de 5 km, les inscripcions s’han de tramitar al web www.athleticevents.net. El preu és de 12 euros fins al 23 d’abril. A partir del dia 24 serà de 15 euros, i el mateix dia de la cursa serà de 20 euros. Inclou diferents serveis com cronometratge amb xip, bossa del corredor, avituallament amb begudes i menjar, guarda-roba, assegurança i assistència mèdica.

L’inici de la jornada està previst per a les 9.45h amb la primera de les curses infantils. La prova d’adults, que tindrà lloc a les 11.30h, amb un recorregut a dues voltes, serà la darrera a celebrar-se. Posteriorment, hi haurà l’entrega de premis amb trofeu per als tres primers classificats de la modalitat masculina i femenina de les categories Sènior i Veterans, i també hi haurà un guardó per al primer atleta masculí i femení dels Altetes d’Altafulla.
Guillermo Alonso, president dels Atletes d'Altafulla
Guillermo Alonso, president dels Atletes d'Altafulla
Guillermo Alonso, president dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla