Esports
Foto: CP Torredembarra
08 de febrer del 2024
La FCP atorga el Trofeu Excel·lència de la temporada 2023 al patinador del CP Torredembarra, Ot Font
El jurat ha reconegut els seus mèrits esportius durant el 2023, especialment el títol de campió d’Europa en categoria Júnior
El patinador del Club Patinatge Torredembarra, Ot Font, rebrà el Trofeu a l’Excel·lència en la 5a Gala del Patinatge Català, que tindrà lloc el dimarts 20 de febrer a la Sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona. L’acte tindrà lloc a les 19h i servirà per reconèixer els millors esportistes, tècnics, clubs, dirigents, àrbitres i jutges de les diferents modalitats del patinatge català durant el 2023.

En declaracions al Baix Gaià Esports, Font es mostra molt content perquè aquest trofeu “és un reconeixement a tota la feina feta en la temporada 2023”, una distinció important per l’organisme que l’atorga i per la llista de candidats i candidates que optaven a rebre’l.

El jurat de la Federació Catalana de Patinatge (FCP) ha seleccionat al vilafranquí pels mèrits esportius assolits en la darrera temporada, especialment la medalla d’or en el Campionat d’Europa Júnior. Altres fites destacades van ser la quarta posició en el Campionat del Món, l’or en les semifinals de les World Skate International Series, o l’or en el Campionat d’Espanya.

A banda, Font també va viure un 2023 d’èxit pel que fa a la modalitat de parelles amb Lídia Alomà. Junts van proclamar-se campions de Catalunya i d’Espanya, subcampions d’Europa, i la quarta plaça en la Copa del Món. Enguany només competirà de forma individual, ja que treballar amb un binomi suposa emprar moltes hores més d’entrenament amb el desgast que comporta. Així, prepara ja la nova temporada.
Ot Font, patinador del CP Torredembarra
Ot Font, patinador del CP Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla