02 d'octubre del 2023
La Nou de Gaià deixa escapar una renda de dos gols davant el NSA Camp Joliu ‘B’ (2-4)
El Creixell perd davant l’Athletic Cubelles tot i gaudir també d’un marcador de 0-2 (3-2), i el Catllar ‘B’ ajorna la visita al Pathfinder
La UE La Nou de Gaià s’ha estrenat com a local amb una derrota davant el NSA Camp Joliu ‘B’ per 2-4. Els nouencs es lamenten per haver deixat escapar el 2-0 amb el qual havien iniciat la segona part gràcies a l’encert de Pol Pallarès (7’ i 46’). Un penal evitable convertit per Alejandro Zamora (65’) ha fet que els arbocencs hagin entrat de nou en el partit.

Els del Baix Gaià han patit una davallada física, i l’encert d’Ezekiel Nguwa (79’, 86’ i 89’) ha fet la resta perquè el marcador hagi canviat definitivament. El quart gol, de penal, també arriba després d’una acció que el veterà Jordi Fortuny podria haver evitat.

L’entrenador de la Nou, Isaac Fortuny, s’ha mostrat “disgustat pel resultat, perquè el partit se’ns ha posat de cara”. Igualment, ha reconegut que el primer, i sobretot el segon gol, els ha posat molt nerviosos, i ho han acabat pagant.

La Nou acaba la jornada 12a amb 0 punts, tot i que amb un partit pendent de recuperar. El dissabte vinent disputarà el primer derbi del curs amb la visita al CE El Catllar ‘B’ (17h), que aquest cap de setmana ha ajornat la visita al Pathfinder.

EL CREIXELL MEREIX MÉS A CUBELLES

L’altre representant de la subcomarca, la UE Creixell, també ha perdut. En el seu cas al camp d’un dels equips més efectius en l’inici de lliga, l’Athletic Cubelles, per 3-2. Igual que en la passada jornada, ha deixat escapar un marcador favorable, que aquesta vegada era de 0-2 gràcies a Mateo Blasi (14’) i Mohamed Boulahya (25’). Els locals han descomptat per mitjà d’Àlex Navarro (33’), i ja en el segon temps han remuntat en qüestió de cinc minuts amb les dianes de Bernat Fonoll (64’) i Pol Turegano (69’).

L’entrenador del Creixell, José Miguel Reyes, ha posat de relleu el bon inici de partit de l’equip, que ha quedat en res per “la manca de consistència”, que els acompanya des de la primera jornada. Davant això, assegura que han d’insistir en el seu joc i en corregir les errades defensives.

El Creixell és 14è sense cap punt, i en el seu cas sí que ha disputat els tres partits. El diumenge, a les 18h, rebrà a la UE Tancat.