26 de febrer del 2024
La Nou de Gaià celebra la primera victòria del curs a costa del Catllar ‘B’ (3-2)
El Creixell s’imposa al Tancat en un duel directe marcat per l’encert en la segona part (0-3)
La UE La Nou de Gaià ha celebrat, per fi, la primera victòria de la temporada. Han hagut de passar 19 jornades perquè els nouencs, que recuperaven l’equip després de dotze anys d’inactivitat, sumessin els 3 punts per primera vegada. A més, ho han fet en el derbi davant el CE El Catllar ‘B’, amb un resultat de 3-2 gràcies a un gol a darrera hora.

Els grocs s’havien avançat ja en el segon temps per mitjà de Marc Valverde (58’), que ha acabat expulsat en el temps afegit. La ràpida resposta de Pol Pallarès, i per partida doble, ha fet que la Nou es posés per davant només set minuts després.

Els visitants han restaurat les taules gràcies a David Vega (80), i quan semblava que el partit es resoldria amb un empat, Raúl Espinar ha anotat el gol que ha donat la victòria als d’Isaac Fortuny; el gol que ha servit de recompensa a l’esforç de totes les jornades anteriors, i que els ha atorgat el premi que mereixien des de fa temps.

La Nou continua última amb 6 punts, i ja a només un del penúltim, i a cinc del Catllar ‘B’, que és catorzè amb 11 unitats. Diumenge vinent, els nouencs visiten el CF Banyeres (12h), i els catllarencs reben el Bellvei (15.15h).

EL CREIXELL ES REFÀ EN UN SEGON TEMPS EFICAÇ

La UE Creixell s’ha refet de la derrota del passat cap de setmana amb la victòria d’aquest dissabte al camp de la UE Tancat, un rival en la zona mitjana de la classificació, que podia igualar-lo a punts. Després d’una primera part sense gols, els del Baix Gaià han decantat la balança en un segon temps de màxima eficàcia.

El tècnic José Miguel Reyes considera el triomf “un cop d’efecte”, refent-se de les baixes que tenien per superar a un rival que havia renascut en les últimes setmanes.

El gol de Hamza Lamkadmi (54’) a l’inici del segon acte ha donat certa tranquil·litat als visitants, que han encarrilat el triomf amb les dianes de Gerard Martina (79’) i Santiago Ros (85’). Es mantenen així sisens amb 33 punts, a tres de la promoció d’ascens, abans de rebre diumenge vinent al líder, la UD San Salvador (16.45h).