14 d'octubre del 2024
La Nou de Gaià sorprèn a l’Arboç i segueix invicte (2-1)
La solidesa defensiva dona una victòria de prestigi als de Jona Martí. Mentre que el Catllar ‘B’ cau golejat davant el Camp Joliu ‘B’ (4-0)
La UE La Nou de Gaià ha aconseguit aquest diumenge al migdia una victòria de prestigi davant un dels grans favorits a l’ascens de categoria, el CF L’Arboç, amb un resultat de 2-1, que els permet ser segons i un dels tres únics equips que han guanyat tant en la primera com en la segona jornada del Grup 31 de Quarta Catalana.

Els nouencs s’han avançat amb el gol de Gerard Canyelles (15’) en una acció en la qual els visitants han protestat que el rierenc ha rematat de cap una pilota que el seu porter tenia agafada amb les mans. A partir d’aquí, han resistit la resta del primer temps i part del segon, fins que Pol Pallarès (62’) ha culminat un contraatac per fer el segon.

Els de Jonathan Martí han centrat els seus esforços a defensar davant el domini i les ocasions dels visitants, que se succeïen sense encert. I ja en els darrers 10 minuts s’ha produït una baralla entre els jugadors, a la qual, desafortunadament, s’hi han sumat alguns aficionats. L’àrbitre ha resolt tot plegat amb l’expulsió del porter nouenc Anass Akkouh i l’arbocenc Àlex Rodríguez.

Un jugador de camp, perquè no hi havia porter reserva, s’ha hagut de posar de porter. Ha sigut l’exjugador del futbol base de l’Altafulla, Raúl Espinar, que no ha pogut evitar el 2-1 de Toni Rodríguez amb un gol olímpic. Això ha fet que els darrers minuts fossin molt emocionants, amb un desenllaç feliç, que només ha quedat enfosquit pels incidents anteriors.

EL CATLLAR ‘B’ SUMA LA SEGONA DERROTA

El filial del CE El Catllar ha tancat la segona jornada de lliga aquest diumenge a la tarda davant el NSA Camp Joliu ‘B’, i ho ha fet amb una derrota per 4-0. Els grocs han competit bé en el primer temps, malgrat arribar al descans perdent pel gol de José Pablo Ortiz (22’), però en el segon no s’han pogut mantenir tan ferms en defensa, i Gian Badillo (60’),Ander Fàbregas (75’) i David Tudela (87’) ho han penalitzat per assegurar la victòria.

Els d’Alfred Comí acaben la jornada com a últims sense cap punt en el caseller, i són un dels únics tres equips que es mantenen sense puntuar. El dissabte vinent, a les 18.30h, tornaran al municipi arbocenc per veure’s les cares amb el CF L’Arboç. Mentre que diumenge, la Nou de Gaià repetirà a casa, a les 12h, per rebre la Joventut Bisbalenca.