Esports
Foto: FCP
20 de febrer del 2024
La palista Anna Ortiz aixeca el títol del Campionat de Catalunya Absolut per Equips amb el RCTB 1899
L’altafullenca ha guanyat els tres partits que ha jugat, posant la cirereta al pastís amb l’últim punt de la final contra el RC Polo
La palista Anna Ortiz s’ha proclamat campiona del Campionat de Catalunya Absolut per Equips de Primera Categoria amb el Reial Club de Tennis de Barcelona 1899. La competició s’ha disputat a les pistes del Pàdel Barcelona – El Prat, i l’altafullenca hi ha pres part per segona vegada després d’haver-se estrenat amb el subcampionat en l’edició anterior.

En aquesta ocasió, Ortiz i les seves companyes han batut a l’equip que les havia derrotat el 2023 i que defensava el títol, el Reial Club de Polo de Barcelona. L’equip capitanejat per Marisa Sánchez Vicario s’ha imposat amb un marcador de 4-1 incontestable.

Ja amb la final decidida, l’altafullenca ha disputat, i s’ha adjudicat, el cinquè i últim partit al costat d’Alba Gallardo. Totes dues s’han imposat a la parella formada per Eva Gayoso i Olga Donadeu per 3-6 i 1-6. Ha sigut la cirereta al pastís d’una competició impecable.

No debades, el Reial Club de Tennis de Barcelona 1899 havia superat les dues rondes anteriors amb la mateixa autoritat. Pel que fa a Anna Ortiz, en la sèrie dels quarts de final contra el CT Tarragona (0-5) ha fet tàndem amb Laia Bonilla per signar el tercer punt contra Juncal Garcia i Graciela Ferré amb un doble 2-6.

Quant a la ronda de semifinals contra el CT Andrés Gimeno, que s’ha resolt amb un 1-4, l’altafullenca i Alba Gallardo han obtingut el cinquè punt davant Noa Liza i Valeria Fernández guanyant en dos sets amb un 1-6 i un 0-6.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla