Esports
Foto: Anna Ortiz
25 d'abril del 2023
La palista Anna Ortiz cau en les semifinals del III Slam Club Tennis d’Aro
L’altafullenca fa tàndem amb Cristina Gomis i cau davant Sara Pujals i Marina Guinart. En el rànquing del circuit ocupa la desena plaça
La palista Anna Ortiz continua endavant amb la temporada 2023. L’última competició que ha disputat ha estat el III Slam Club Tennis d’Aro, corresponent al Circuit Absolut CUPRA. L’altafullenca ha fet tàndem amb Cristina Gomis, i ha arribat fins a les semifinals del torneig.

Ortiz i Gomis han cedit en la penúltima eliminatòria davant la parella formada per Sara Pujals i Marina Guinart amb un resultat de 4-6 i 3-6. Poden dir, doncs, que han quedat eliminades per les posteriors campiones.

Prèviament, l’altafullenca i la seva companya havien vençut a Eva Vives i Clàudia Sánchez en els quarts de final per 6-1 i 7-5. Mentre que en els vuitens de final, la primera ronda amb la qual començava la competició femenina, havien superat a Neus Vila i Anna Camacho per 6-1 i 6-0.

Després dels resultats del III Slam Club Tennis d’Aro, Anna Ortiz ocupa la desena posició del rànquing del Circuit Absolut Cupra amb 5.209 punts. Les dues palistes que té per davant, Ares Llobera i Maite Cano, la superen per 50 i 70 punts i escaig.

Cal recordar que en el I Slam Tot Padel Play, l’altafullenca va ser subcampiona juntament amb Laura Arruabarrena, mentre que en el II Slam de la Fundació Privada Esportiu Laietà va perdre en les semifinals al costat de Cristina Gomis.
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla