Esports
Foto: Federació Espanyola de Pàdel
12 de febrer del 2024
La palista Anna Ortiz es proclama campiona d’Espanya per equips amb el Reial Club Tennis Barcelona
L’altafullenca i Sandra Oliveras han aconseguit un dels punts de la final contra el Reial Club de Polo de Barcelona
La palista Anna Ortiz s’ha alçat amb el títol en el Campionat d’Espanya per Equips, que s’ha celebrat a les instal·lacions del Cercle Sabadell 1856, amb el Reial Club Tennis Barcelona. L’altafullenca, juntament amb Sandra Oliveras, ha aconseguit un dels punts de la final davant el Reial Club de Polo de Barcelona

Ortiz i Oliveras han superat a Cristina Gomis i Xènia Clasca en tres sets. Després d’iniciar el partit posant-se per davant amb un 2-6, han vist com les seves contrincants els han tornat la monedat amb el mateix resultat. I en el desempat s’han imposat per un resultat d’1-6.

L’altafullenca també ha participat en les dues eliminatòries anteriors. En els quarts de final va jugar el quart punt de la sèrie al costat de Mireia Herrera, amb la qual va vèncer a Eugenia Guimet i Jèsica Daiana per 7-5, 5-7 i 4-6. Per contra, en l’encreuament de les semifinals davant el Club de Tenis Chamartín, va jugar el tercer partit, juntament amb Ana Domínguez, cedint davant Iciar Elena i Marta Talavan per 6-2 i 6-5.

Amb el títol del Campionat d’Espanya per Equips, Ortiz suma un nou èxit en la seva carrera com a palista, i ara apunta als següents. Aquest dilluns debuta en l’Ultimate Pàdel Tour de la Corunya al costat d’Eugenia Guimet, fent front a la parella formada per Lucia Pérez i Ainara Pozuelo (15h). I el cap de setmana competirà en el Campionat de Catalunya per equips.
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla