Esports
Foto: Anna Ortiz
27 de febrer del 2024
La palista Anna Ortiz es proclama campiona del Gran Slam del Pàdel Center Penedès
L’altafullenca ha fet tàndem amb Eugenia Guimet, i totes dues s’imposen a Lara Tena i Ingrid Van Boven en la final per un doble 6-1
La palista Anna Ortiz ha finalitzat un extraordinari mes de febrer. Després de proclamar-se campiona d’Espanya per equips amb el Real Club de Tennis Barcelona 1899, aquest diumenge s’ha alçat amb el títol del II Gran Slam del Circuit AUDILEGEM de la Federació Catalana de Pàdel (FCP). La cita ha tingut lloc al Pàdel Center Penedès d’Olèrdola (Alt Penedès) i hi ha participat al costat d'Eugenia Guimet.

L’altafullenca i la palista de Granollers s’han imposat en la final a la parella formada per Lara Tena i Ingrid Van Boven per un doble 6-1. Un tràmit, pràcticament, totalment diferent al duel de semifinals contra Cristina Gomis i Ainara Pozuelo, que es va decidir en el desempat.

De fet, Ortiz i Guimet van perdre el primer set per 4-6, i van haver de remuntar amb un 6-4 i un 7-5. Va ser, sens dubte, el partit més complicat de la competició. No debades, en els vuitens de final van superar a Mariona Sanclemente i Neus Vila per 2-6 i 1-6, i en els quarts de final es van imposar a Jolien Kroese i Irina Cruz per un doble 0-6.

La victòria a Olèrdola permet a Ortiz alçar-se a la sisena plaça del rànquing del Circuit AUDILEGEM de la FCP amb 6.591 punts, a 900 i escaig de la cinquena classificada, Ainara Pozuelo.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla