Esports
Foto: WPT
19 de setembre del 2023
La palista Anna Ortiz s’acomiada del WPT de Madrid en la segona ronda prèvia
L’altafullenca cau juntament amb Carla Fitó, i ara se centra en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Menors amb Catalunya
La palista Anna Ortiz s’ha acomiadat aviat del World Padel Tour de Madrid, que es disputa el 16 al 24 de setembre a la capital de l’Estat. L’altafullenca, que igual que va fer a Finlàndia ha competit al costat de Carla Fitó, ha caigut en la segona ronda prèvia.

En aquesta ocasió, Ortiz i Fitó han cedit davant el tàndem format per Rebeca López i Ainhoa Rico. Després de perdre el primer set per 1-6, les dues han fet un esforç per empatar en el segon, salvant dues boles de partit per imposar-se en el tie-break per 7-6. Malauradament, en el desempat han tornat a encaixar un 1-6, que els ha deixat fora de la competició.

A PEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES

Ara, Anna Ortiz se centra ja en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Menors, que disputarà amb Catalunya. La competició se celebra a Sabadell del 18 al 24 de setembre. L’altafullenca i les seves companyes s’estrenen el divendres 22, a les 18h, davant Canàries.

El torneig arranca des dels quarts de final. Per tant, si les catalanes aconsegueixen vèncer, passaran a les semifinals per jugar dissabte, a les 18h, contra Navarra o Castellà i Lleó. En cas de victòria, el diumenge, a les 10h, disputarien la final contra Madrid, Cantàbria, Andalusia o València.
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla