20 de març del 2019
La Pobla cedeix un empat en els últims minuts contra l’Ascó (4-4)
L’equip de Miguel Reyes segueix lluny de la promoció d’ascens i ara afronta un nou repte contra el líder de la categoria
L’equip poblenc va estar a punt d’enllaçar dues victòries en la fase final de la Segona Divisió Catalana després d’empatar contra l’Ascó en el partit corresponent a la setena jornada. El triomf estava molt a prop quan en el minut 26 el marcador reflectia el 4 a 1, però els de la Ribera d’Ebre van demostrar perquè opten a l’ascens de categoria.

Els del Baix Gaià es van refer del gol inicial del visitant Oriol Biernes en el primer minut de joc i van arribar al descans per davant gràcies a l’encert de Jonathan Fernández (14’) i David López (16’). L’inici del segon temps va seguir la dinàmica del tram final de la primera part amb Sergio Gallo i l’exjugador del CE Altafulla augmenta la diferència amb el tercer i quart gol, respectivament.

Els visitants, que havien de defensar la segona posició, van despertar a partir del minut 31 amb la diana de Josep Martínez. Daniel Monforte i Ramdane Chellay van establir el 4 a 4 definitiu amb el qual la Pobla segueix sisena amb 4 punts. L’empat, però, el manté a dotze unitats de la promoció d’ascens que precisament defensa l’Ascó.

Ara, l’equip de Miguel Reyes té un nou repte davant el líder del Grup 9. La JE Mora Nova visita aquest diumenge (12.00 hores) el Pavelló de la Pobla en el primer partit de la segona volta. Cal recordar que el duel d’anada va finalitzar amb un marcador de 9 a 3 a favor del conjunt local.