Esports
Foto: Rido Aróstegui
04 d'abril del 2024
La Pobla de Montornès ho té tot a punt per acollir el Campionat de Catalunya de Powerlifting aquest cap de setmana
La previsió és que participin més de cent esportistes, i des del consistori destaquen la repercussió de la cita en el comerç local
La Pobla de Montornès ho té tot apunt per acollir aquest cap de setmana del 6 i el 7 d’abril el Campionat de Catalunya de Powerlifting i Pressió en Banc. La competició comptarà amb un centenar d’aixecadors d’arreu del país, i també d’Aragó i les Illes Balears, que buscaran fer una bona actuació per sumar punts de cara al Campionat d’Espanya.

Es tracta d’una competició ja consolidada a la vila de l’interior del Baix Gaià, que com ha explicat el regidor d’Esports, Èric Vicens, permet que “la Pobla de Montornès es posi al mapa d’aquest esport”. Igualment, ha dit que suposa una bona oportunitat per conèixer millor el powerlifting.

El fet de consolidar-se com a seu de la competició nacional suposa un benefici per al poble, com assegura Vicens. No debades, “els que practiquen aquest esport competeixen poques vegades durant l’any, i per tant és habitual que vinguin acompanyats dels familiars i amics”, argumenta.

És un exemple més, de l’àmplia oferta de turisme esportiu que tenim al Baix Gaià. La majoria es concentren en els municipis de costa, però els de l’interior, com és el cas de la Pobla de Montornès, demostren que també aposten per promocionar-se a través de competicions esportives, atorgant, a més, rellevància a algunes que s’emmarquen en els esports minoritaris.
Èric Vicens, regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Pobla de Montornès
Èric Vicens, regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Pobla de Montornès
Èric Vicens, regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Pobla de Montornès
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla