04 de març del 2024
La Pobla de Montornès manté les opcions d’ascens al vèncer el Catllar Atlètic en un derbi amb molts gols (6-5)
Els d’Antonio Gallo es queden a quatre punts de la promoció, mentre que els d’Alfredo Polo estan només un punt per sota
El CFS La Pobla de Montornès s’ha adjudicat el segon derbi del Baix Gaià davant el CFS El Catllar Atlètic en el Grup 11 de Segona Catalana amb un resultat de 6-5. Els poblencs es mantenen en la lluita per l’ascens, mentre que els catllarencs es compliquen les seves opcions.

Els visitants s’han avançat per mitjà d’Albert Mateu (5’), però els locals han arribat al descans amb un 3-1 gràcies als gols de Nabil Faris (7’), Gabriel Vaquero (11’) i Alejandro Mayral (11’).

En l’inici del segon temps, el Catllar ha retallat distàncies amb un gol en pròpia porteria d’Eloi Pérez (23’), al qual ha respost Mayral (26’) per fer el 4-2. Els verds, però, han estat capaços d’empatar gràcies a Víctor Escobar (28’) i Marc Bolos (31’), si bé l’alegria ha durat uns minuts, fins que Jonathan Fernández (34’) ha trencat la igualada. I en els darrers segons, intercanvi de cops amb els gols de Faris i Àlex Castro, que han tancat el partit.

El jugador i capità de la Pobla, David Berber, ha assegurat que ha sigut “un autèntic partidàs”, i que jugant a casa sabien que tenien possibilitats de guanyar “per dependre de nosaltres mateixos fins a final de curs”.

Per la seva part, el tècnic del Catllar, Alfredo Polo, ha reconegut que “el vestidor està tocat, perquè veiem que ens penalitzen errades nostres”, com ha passat aquest cap de setmana.

La Pobla es manté quarta amb 21 punts, a tres del Catllar, que ara és tercer amb 24. Per davant, el Platense Calafell, en plaça de promoció, suma 25, mentre que el líder, el Vila-seca, arriba ja als 27. En la següent jornada, els poblencs descansen, i els catllarencs buscaran la reacció contra el filial del Futsalpax Tarragona ‘B’, el diumenge, a les 18h.