30 d'abril del 2024
La Pobla de Montornès perd davant l’Huracans Sub20 ‘B’ i es queda sense opcions de jugar la promoció (4-3)
La victòria del Vila-seca el dia anterior ja l’havia descartat de la lluita per l’ascens. El Catllar Atlètic pot ser campió aquest diumenge a Altafulla
El CFS La Pobla de Montornès continuarà una temporada més a la Segona Catalana masculina. La victòria de dissabte del FS Vila-seca a la pista del CFS Vila-rodona ‘B’ (1-3) deixava als del Baix Gaià sense opcions d’arribar a la promoció fessin el que fessin l’endemà contra l’Huracans la Selva Sub20 ‘B’.

La visita a la Selva del Camp ja s’intuïa difícil pel bon nivell que els locals han demostrat enguany, i el fet de quedar-se sense poder complir l’objectiu encara l’ha complicada més. Els d’Antonio Gallo han anat sempre a remolc del rival, després de “començar el partit adormits”, com reconeix el capità David Berber.

Els selvatans s’han avançat en el primer minut de joc. Sergio Gallo (17’) ha empatat en la recta final de la primera part amb un gol infructuós, però els locals han marcat dos gols més abans d’arribar al descans. El 3-1 ha fet mal als de la vila de l’interior de la subcomarca.

Gallo (23’) ha descomptat a l’inici del segon temps, però novament l’Huracans ha contestat immediatament per tornar a doblar el seu avantatge. En els darrers minuts, David López (35’) ha posat emoció amb el 4-3, que ha sigut el resultat definitiu.

La Pobla es queda quarta classificada amb 30 punts, a vuit de la segona plaça que permet jugar la promoció quan només resten dues jornades. I a més, en la següent descansa. Per la seva part, el Catllar Atlètic reprendrà la competició amb el duel de diumenge, al Pavelló d’Altafulla, davant el CFS Vila-rodona ‘B’ (19h). Un triomf els atorgaria el títol i l’ascens a Primera.