14 d'octubre del 2024
La Riera assalta el camp del Base Pallaresos i ja sap el que és guanyar (1-2)
La Torre compleix el tràmit davant el Tarragona (5-0) i el Creixell cau davant el Sant Jaume (3-0)
La J4 del Grup 16 de Tercera Catalana ens ha deixat la primera victòria de la temporada del CF La Riera de Raúl Tudela. Després de tres derrotes seguides en les quals havia merescut sumar algun punt al seu caseller, els del Baix Gaià s’han imposat aquest diumenge al migdia al difícil camp del Base Pallaresos amb un resultat d’1-2 per pujar fins a la 10a posició amb 3 punts.

La clau ha sigut avançar-se en el marcador, i en dues ocasions, la qual cosa no havien aconseguit fins ara, gràcies a Albert Sendrós (5’) i Carlos Guillermo Abularach (51’). Entremig, el capità dels locals, Sergi Cerrato, havia empatat de forma provisional a través d’un penal.

LA TORRE MANTÉ EL PLE DE VICTÒRIES

La jornada s’iniciava el dissabte, a les 17h, amb un total de cinc partits. Un d’ells ha sigut el de la UD Torredembarra, que ha superat sense problemes al Tarragona FC per 5-0 i ascendeix a la 2a plaça amb 12 punts en el mateix nombre de partits, sent ja un dels dos únics equips que ho han guanyat tot.

El duel ha quedat resolt en la primera mitja hora amb el gol d’Ignacio (17’) i la dobleta de Guillermo Montserrat (26’ i 30’). I per evitar qualsevol opció de revifada per part dels visitants, Carlos Martínez (37’) i Montserrat (38’), que ha anotat un hat-trick, han tancat el marcador abans del descans. La segona part ha sigut un pur tràmit. El mateix Montserrat ha destacat que ha sigut una actuació completa de tot l’equip.

EL CREIXELL SUMA LA TERCERA DERROTA

La creu de la jornada per als representants del Baix Gaià ha sigut la UE Creixell, que ha perdut al camp de la JE Sant Jaume per 3-0 i suma ja tres derrotes consecutives, que el fan baixar fins a l’11a plaça de la classificació amb 3 punts. El tècnic, José Miguel Reyes, ha reconegut que “no podem estar contents per l’actuació, tot i que el resultat no reflecteix el que s’ha vist al camp”.

De fet, els creixellencs s’han pogut posar per davant en el marcador amb un penal errat, i amb una jugada posterior en què l’àrbitre els ha anul·lat un gol. “L’equip competia de tu a tu, però els canvis al descans no han sortit bé”, apunta Reyes, que ha vist com Aleix González (50’) ha fet l’1-0 només sortir dels vestidors. Posteriorment, dos errors en dos minuts han permès que els locals sentenciessin de la mà de Carlos Rodríguez (60’) i d’Eric Gamero (62’).