03 de maig del 2021
La Riera encadena la segona victòria seguida a costa de l’Athletic Segur (3-1)
El Torredembarra remunta al Pla de Santa Maria amb dos gols de Guillermo Montserrat als últims minuts i suma ja sis partits sense perdre
El CF La Riera per fi ha pogut encadenar dues victòries seguides després de vèncer aquest diumenge a l’Athletic Segur per 3 gols a 1. Això sí, els del Baix Gaià han hagut de remuntar el 0-1 que Carlos Gallés ha marcat al final de la primera part, amb les dianes de Marco García i Marc Serrano entre el 51’ i el 59’. Quan faltaven 5 minuts per al final, Henry Landazuri ha certificat la victòria.

L’entrenador de la Riera, Txetxu Ferreros, ha elogiat la capacitat defensiva i el joc col·lectiu del rival, que els ha exigit estar concentrats els 90 minuts per remuntar el partit i deixar els 3 punts a casa.

Per la seva part, el Torredembarra s’ha imposat al Pla de Santa Maria, i també ho ha fet remuntant. Els de l’Alt Camp s’han avançat en l’inici del segon temps per mitjà de Mikel Marimon, i la reacció dels torrencs no ha arribat fins al minut 84 gràcies a un penal transformat per Guillermo Montserrat, que en el temps afegit ha anotat el gol de la victòria.

El tècnic, Jordi Araus, ha reconegut que han acusat el desgast físic d’aquesta setmana en la qual han hagut de jugar 3 partits en 7 dies, i també ha destacat la mentalitat de l’equip per creure en la remuntada fins al final.

El Torredembarra escala fins a la 9a posició amb 9 punts després de 6 jornades sense perdre, mentre que la Riera puja fins a la 5a posició amb 16 punts, empatat amb el 4t, l’Arboç. El pròxim diumenge la Riera repeteix a casa contra el Segur, i el Torredembarra visita al Base Pallaresos.