27 de maig del 2024
La Riera goleja al Tàrraco ‘C’ i certifica la tercera plaça (12-1)
El Creixell deixa escapar una diferència de dos gols i cau davant l’Icomar (3-4)
Golejada incontestable del CF La Riera al FC Tàrraco ‘C’ en la penúltima jornada de la Lliga Femení 7 TGN. Les del Baix Gaià han complert els pronòstics i s’han imposat per 12-1, certificant així la tercera posició del grup, una fita destacada si tenim en compte que han debutat enguany a la competició.

Les de Josevi Garcia han sentenciat en la primera part. La belga Marie Van Puymbroeck (7’ i 18’) ha anotat els dos primers gols, Blanca Maria Roig (19’ i 26’) els dos següents, i Vanessa Pova (31’, 32’ i 35’) els tres amb els quals han clos els primers 40 minuts.

Pova (50’) ha repetit en l’inici de la segona part per signar un pòquer de gols. Roig (52’ i 60’) l’ha igualat amb el novè i desè gol. Poc després, la visitant Noemí ha descomptat amb el 10-1. La rierenca Nerea Recasens (76’) i la salomonenca Alba Mesas (79’) han tancat el marcador.

La Riera, com dèiem, s’assegura la tercera posició amb 68 punts, cinc més que l’Altafulla. El diumenge vinent, a les 18.30h, visitarà al FC Tàrraco ‘B’ per posar punt final a una magnífica temporada.

EL CREIXELL TAMPOC POT AMB L’ICOMAR

La UE Creixell ha deixat escapar una bona oportunitat per retrobar-se amb la victòria en el duel directe de la zona baixa de la classificació contra el CF Icomar. Les del Baix Gaià inclús s’han posat per davant amb els gols de Vanesa Serrano (4’) i Debora Amaro (8’), però han vist com les visitants els han capgirat el marcador.

Jèssica (40’, 53’ i 57’) ha sigut l’autora dels primers tres gols del conjunt tarragoní, el primer en els darrers segons de la primera part. Àfrica Hernández (68’) ha doblat l’avantatge per assegurar el triomf i fer que la diana de Francisca Alejandra Varela (75’) tingués poca incidència.

L’entrenador Enric Carrera ha reconegut que “el seu gol abans del descans ens ha fet mal”, i assegura que, malgrat la derrota, ha marxat content per l’actitud i el joc de l’equip.

El Creixell es manté penúltim amb 12 punts, i el dissabte, a les 17h, tancarà el curs al camp de la UE L’Espluga de Francolí.