13 de novembre del 2023
La Riera goleja la Pastoreta i continua escalant posicions (0-7)
El Creixell cau davant un Alcover amb més experiència (0-6)
El CF La Riera ha sumat una nova victòria, i ja en van quatre consecutives, al golejar l’Escola la Pastoreta per 0-7 en el partit corresponent a la J7 de la Lliga Femení 7 TGN; un partit que s’esperava més igualat, i que les del Baix Gaià han resolt amb tres gols en els primers 10 minuts.

Vanessa Pova (3’), Alba Mesas (6’) i Marie Van Puymbroeck (8’) han estat les encarregades d’establir el 0-3. Puymbroeack (38’) i Mesas (42’) han repetit entre el final del primer temps i l’inici del segon, mentre que Pova (51’ i 56’) ha completat el seu hat-trick quan encara quedaven molts minuts per jugar.

La Riera escala fins a la 5a plaça amb 15 punts, i diumenge rep a un equip de la zona baixa, el FC La Selva del Camp (18.15h), per intentar seguir en aquesta bona dinàmica de resultats.

EL CREIXELL CAU DAVANT UN POTENT ALCOVER

La UE Creixell ha perdut davant un dels equips capdavanters de la lliga, el CE Alcover, amb un resultat de 0-6. Les creixellenques han competit bé en diverses fases del partit, però els ha mancat regularitat i encert per sumar els primers punts del curs.

Les d’Enric Carrera han encaixat el primer gol ben aviat, el d’Abril Nogués (3’), i després han tingut uns bons minuts. Ara bé, els gols gairebé seguits de Júlia Talavera (20’) i Meritxell Estivill (23’) han suposat un punt d’inflexió en el partit. Estivill (37’), Andrea Ferré (47’) i Nogués (48’) han fet la resta.

El Creixell continua últim sense cap punt, i dissabte visita l’Atlètic Mont-roig (18.15h).