14 de juny del 2021
La Riera guanya al Torreforta i recupera la 4a plaça (3-2)
La Torre assalta el feu del Constantí i celebra la victòria sis jornades després
La Riera s’ha imposat al Torreforta en un dels partits més atractius del cap de setmana, en el qual estava en joc la 4a plaça del Grup 3 de Tercera Catalana. Els rierencs s’han sobreposat a la llarga llista de baixes, i han remuntat el 0-1 de Francisco Javier Rodríguez en el minut 8 per obtenir la vuitena victòria del curs.

Els de Txetxu Ferreros han reaccionat ràpidament, i han empatat per mitjà d’Adnane El Hbicha en el 17’. I en l’equador del primer temps, el reaparegut Tommy Anguita ha anotat el 2-1 amb el qual s’ha arribat al descans. L’exjugador de l’Altafulla també ha anotat el 3-1 en el 83’, i José Francisco Castro ha posat emoció als últims cinc minuts amb el 3-2 definitiu.

El tècnic manxec s’ha mostrat satisfet pel triomf, i sobretot, per la contribució que han realitzat els cadets que ha hagut de convocar per les nombroses absències que tenia. Igualment, ha dit que ara han de “defensar la 4a plaça amb dents i ungles”.

Per la seva part, el Torredembarra s’ha retrobat amb la victòria sis jornades després assaltant el camp d’un rival directe com el Constantí. Els torrencs han hagut de capgirar en el segon temps el gol inicial d’Oriol Gilisbars (7’) amb els gols de Xavier Soriano (67’) i Guillermo Montserrat (79’).

L’entrenador de la Torre, Jordi Araus, ha remarcat la importància del triomf per al vestidor. També s’ha mostrat satisfet per la resposta que han tingut els jugadors per refer-se de l’1-0, sobretot en el segon temps. El gol de Soriano ha estat clau.

La Torre acaba la jornada 12a amb 13 punts, cinc més que el penúltim classificat, el Llorenç. Per tant, tenint en compte que la diferència de gols general entre ambdós li és molt favorable, només necessitaria 1 punt en els dos darrers partits per assegurar la continuïtat a la categoria. Tot, a expenses del que decideixi l’Assemblea de la FCF sobre mantenir o no els descensos.