06 de novembre del 2023
La Riera remunta al Vallmoll i suma la tercera victòria seguida (6-2)
El Creixell planta cara al Bellvei amb una bona primera part, però s’esfondra amb tres gols seguits en la recta final (4-1)
El CF La Riera continua de dolç a la Lliga Femení 7 TGN, i aquest diumenge ha aconseguit la tercera victòria davant el CD Vallmoll en el partit corresponent a la J7. Les rierenques s’han imposat amb un contundent 6-2, que els manté en la part alta de la classificació.

L’inici ha sigut igualat i complicat. Yolanda Arenas (1’) ha fet l’1-0, però les visitants han remuntat en qüestió de cinc minuts, primer amb el gol de Marta Güell (3’) i després amb el de Gemma (8’). La resposta immediata d’Arenas (10’) ha sigut clau per canviar les coses, ja en l’equador del primer temps gràcies a Patricia San Román (24’).

Marie Van Puymbroeck (36’) ha doblat l’avantatge abans del descans, i ja en el segon temps, Arenas (62’) i Vanessa Pova (72’) han assegurat el triomf. Així, la Riera se situa sisena amb 12 punts, a sis del líder, l’Altafulla. El dissabte vinent, a les 18h, visitarà l’EF La Pastoreta.

EL CREIXELL RESISTEIX UNA PART A BELLVEI

La UE Creixell ha perdut en la visita al tercer classificat, l’Atlètic Bellvei, amb un resultat de 4-1. Les creixellenques han resistit tota la primera part sense encaixar cap gol, arribant al descans amb un empat sense gols.

Les coses anaven igual de bé a l’inici del segon temps, fins que Emily Outón (49’) ha obert el marcador. Després, tres gols seguits de Sara Jiménez (66’), Outón (68’) i Judit Ortoll (70’) han enterrat les opcions de les del Baix Gaià, que això sí, han pogut marcar un gol de la mà de Sulma Cano (76’).

El Creixell es manté últim sense cap punt, i diumenge vinent rebrà el cinquè classificat, el CE Alcover (18h).