25 de novembre del 2019
La Riera suma un punt contra el Segur i obre el camí de l’esperança (2-2)
La Torre cau en el temps afegit davant l’Atlètic Valls tot i el gol de Guillermo Montserrat
Set jornades després, el CF La Riera ha tornat a puntuar al Grup 3 de Tercera Catalana. I ho ha fet davant un dels rivals més forts de la categoria, la UE Segur, que amb aquest empat perd la 4a plaça en benefici del CF L’Arboç.

Els rierencs han hagut d’igualar dues vegades el marcador, demostrant una fortalesa psicològica que és essencial per sortir del pou. El Segur s’ha avançat abans del descans, i Jaume Recasens ha empatat en el minut 60. Nick Nayach ha tornat a posar per davant als del Baix Penedès quan només faltaven 10 minuts pel final, però els locals han aprofitat una pena màxima transformada per Nil González per establir el 2 a 2 definitiu.

José Antonio Ferreros, entrenador de la Riera, ha destacat que l’equip està començant a recollir els fruits al treball realitzat en les últimes setmanes i que “l’actitud comença a ser diferent”.

Per la seva part, el Torredembarra ha estat a punt d’esgarrapar un empat davant l’Atlètic Valls. El líder, que presentava el debut d’Albert Pérez a la banqueta, ha obert la llauna amb el gol d’Isaac Romera en el 39’.

L’exaltafullenc, Guillermo Montserrat, ha aconseguit l’empat en el 78’, un empat que li hagués donat el lideratge a l’Altafulla. Malauradament, el Valls ha decantat la balança al seu favor en el temps afegit gràcies a Jordi Rosines i Francesc Molinos.
Sergio Andrés, tècnic de la Torre, ha reconegut que l’equip no ha estat bé en la primera part, al contrari que en la segona, on sí que ha fet mèrits per aconseguir un resultat millor.

La Torre segueix 11a en la classificació amb 16 punts, mentre que la Riera es manté com el fanalet vermell amb 5 punts, a dos de la permanència que marquen l’Atlètic Campclar i el San Salvador, que serà el seu pròxim rival el diumenge 1 de desembre a les 12.00 h. A la mateixa hora, la Torre visitar al Sant Jaume.