20 de maig del 2024
La Riera supera el Llorenç i assoleix la permanència a Tercera Catalana (3-0)
Els blau-i-negre han fet “el millor partit de la temporada”, segons el tècnic Iván Descarrega, per assegurar la continuïtat a la categoria
El CF La Riera ha aconseguit la permanència a la categoria amb la victòria d’aquest dissabte davant el CF Llorenç per 3-0. Els rierencs estaven obligats a guanyar, o obtenir el mateix resultat que la UE Valls ‘B’, i han optat per la primera opció per evitar qualsevol ensurt.
L’entrenador Iván Descarrega ha assegurat que “hem fet el millor partit de la temporada”, conscients de la importància d’allò que estava en joc.

Albert Sendrós ha sigut un dels protagonistes destacats del partit, anotant el primer i el segon gol amb els quals ha posat el partit costa avall abans del descans. Ha marcat en el minut 7 i en el 31 per avançar-se a un equip, que ja s’havia salvat unes jornades abans.

Finalment, Iván Anglada (86’) ha completat el marcador per fer que el Municipal de la Riera esclatés d’alegria i recompensés els seus futbolistes per l’esforç que han fet en l’últim tram de lliga per mantenir la plaça a Tercera Catalana; un esforç que també elogia Descarrega.

En aquest sentit, el tècnic creu que s’ha de fer un balanç positiu d’un curs en què “hem pagat el mal inici i després hem estat capaços de progressar, fent una bona segona volta”. Igualment, destaca que “hem fet que l’afició s’hagi reenganxat al club”, la qual cosa, sens dubte, suposa una de les victòries més importants d’enguany.

La Riera acaba 14a classificada amb 30 punts, tres per sobre del descens, “complint així l’objectiu”, com apunta Descarrega, que encara no pot confirmar la seva continuïtat a la banqueta.