Esports
Foto: CF La Riera
19 de setembre del 2023
La Riera tindrà un equip femení en competició per primera vegada a la història
El veterà Zubi Fernández dirigirà el nou projecte des de la banqueta per competir en la Lliga Femení 7 TGN
El CF La Riera comptarà enguany amb un equip de categoria amateur, que competirà en la Lliga Femení 7 TGN juntament amb el CE Altafulla, i la UE Creixell. L’any passat, l’entitat ja va intentar dur a terme el projecte, però la manca de jugadores la va obligar a posposar-ho, com a mínim, per al següent curs. I ara ja és una realitat, i es converteix així en el primer equip rierenc format íntegrament per jugadores, “que competirà a nivell oficial”, recorda el president Jesús Serrano.

I és que el club fa anys va comptar amb un equip femení, tot i que només entrenava, sense jugar en cap competició. Com ha dit Serrano en declaracions al Baix Gaià Esports, la idea de recuperar-lo, i aquesta vegada sí per competir, “ha estat per part d’algunes mares dels jugadors de l’escola de futbol, que han fet la proposta a la nova junta, i ha sigut un èxit”.

L’equip també compta amb algunes futbolistes que el curs passat van militar en la UD Torredembarra, que enguany no ha fet equip. És el cas de Yolanda Arenas, Raquel Cabrera, Alba Mesas, o Patrícia San Román. Per part del club, Serrano ha dit que “estem engrescats amb l’equip, i veiem que hi ha nivell per estar en la part alta a la lliga”.

El màxim responsable de la banqueta és Zubi Fernández, un entrenador veterà, que fa molts anys que dirigeix equips de l’escola de futbol de la Riera. Ara, posarà la seva experiència al servei de les futbolistes per ajudar-les en aquesta etapa inicial. Com a mínim pel que fa al debut de l’equip en competició, perquè algunes de les integrants ja han estat en altres clubs. El diumenge 1 d’octubre debutaran contra un dels equips més forts, el CE Constantí, la qual cosa servirà per mesurar com arriben a l’inici de la competició.
Jesús Serrano, president del CF La Riera
Jesús Serrano, president del CF La Riera
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla