17 de gener del 2022
La Riera tomba al Torreforta i confirma el seu bon moment (2-4)
La Torre compleix davant el Cunit i manté la distància amb el Vendrell i l’Arboç, que continuen sense fallar
La victòria del CF La Riera aquest diumenge al camp del Torreforta és una victòria de prestigi i de molt valor per al jove planter, que dirigeix Nil González. Els rierencs s’han imposat per 2-4 a un rival de la zona mitjana-alta de la classificació, i que amb aquesta derrota ja queda lluny del podi.

La Riera s’ha avançat amb un gol de Pau Ferré en el minut 13’, mentre que els locals han igualat 10 minuts després. En l’inici del segon acte, els visitants han aconseguit una renda de dos gols gràcies a José Antonio Asencio i Albert Sendrós. El Torreforta ha descomptat en el 71’, però Gerard Canyelles ha certificat la victòria en el 82’.

L'entrenador de la Riera, Nil González, absent per raons sanitàries, ha destacat l'èxit del plantejament inicial, amb el qual han aconseguit "guanyar on ningú ho havia fet", i que ratifica la bona dinàmica de les últimes jornades.

Per la seva part, la UD Torredembarra ha superat el cuer del grup, el CF Cunit, amb més problemes dels esperats. Els torrencs han hagut de posar-se per davant en tres ocasions per guanyar el partit amb els gols de Iosu Borque, Gerard Marsal i Jordi Velardiez.

El triomf fa que els blanc-i-blaus mantinguin la 3a plaça amb 31 punts, a cinc del Vendrell i a sis de l’Arboç, que també han guanyat. Mentre que la Riera és 12a amb 15 punts, i continua ampliant l’avantatge amb el descens.

En la pròxima jornada, el Torredembarra visitarà dissabte a l’Atlètic Valls (18.15h), i la Riera rebrà diumenge al Constantí (12h).