20 d'agost del 2021
La Selecció Espanyola goleja a Moçambic en el debut al Mundial de Futbol Platja (4-8)
Eduard Suárez, amb dos gols, i Llorenç Gómez ha contribuït al triomf. Aquest divendres, torn per a la Suïssa d’Eliott Mounoud
Els futbolistes de Torredembarra Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos han iniciat el Mundial de Futbol Platja de Rússia amb bon peu després que la Selecció Espanyola hagi guanyat aquest dijous a Moçambic per 4-8.

L’equip de Christian Méndez ha marcat distàncies ben aviat, amb un 0-3 al final de la primera part amb el gol d’Antonio i les dues dianes de Chiky. A l’inici del segon temps, el torrenc Eduard Suárez ha anotat el quart amb una xilena des del centre del camp. Els moçambiquesos han respost amb dos gols, i llavors ha aparegut Llorenç Gómez per fer el 2-5 en el servei des de el centre del camp.

Abans d’acabar el segon acte, Moçambic ha tornat a retallar la diferència amb el 3-5, però Chiky y Suárez han assegurat el triomf amb dos gols més. I en els darrers minuts, ambdós equips han anotat un gol cadascun per arribar al 4-8 definitiu.

En declaracions al canal de la SeFutbol, el torrenc Eduard Suárez, autor d’una dobleta, ha reconegut que ha estat un partit difícil i que hi havia alguns nervis perquè feia sis anys que no jugaven un Mundial. Igualment, ha dit que estan preparats per lluitar per aixecar el títol.

El combinat absolut jugarà aquest dissabte contra Tahití el partit de la segona jornada de la fase de grups. Aquest divendres, però, és el torn de la Selecció Suïssa d’Eliott Mounoud. El porter de Torredembarra i els seus companys debuten contra Brasil a partir de les 19.30h