Esports
Foto: Enzo10
28 de març del 2024
La tercera edició de la Llorenç Beach Soccer Cup, entre el 29 i el 31 de març a la platja de la Paella de Torredembarra
El torneig acull la categoria Sub20 masculina amb la participació de cinc equips d’arreu de l’Estat i un de Geòrgia
Torredembarra acull aquesta Setmana Santa la tercera edició de la Llorenç Beach Soccer Cup. Es tracta d’una competició pensada per a joves talents de tot Europa, que pretén contribuir en l’evolució, la professionalització i el futur del futbol platja. El campionat es disputa del 29 al 31 de març a la platja de la Paella i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra i de Beach Soccer Worldwide (BSWW).

El torneig acull la categoria Sub20 masculina, amb la participació de cinc equips procedents de diferents punts de la geografia espanyola i amb un equip estranger procedent de Geòrgia. D’aquesta manera, el campionat torna a obrir fronteres i fa un pas endavant cap al seu objectiu de convertir-se en un gran aparador per a les noves generacions de tot Europa en el futur.

El torneig es desenvolupa en format lliga, de manera que els equips s’enfrontaran tots contra tots. Dijous tindran lloc les sessions d’entrenament, divendres i dissabte es disputarà la fase de grups i diumenge tindran lloc les eliminatòries. Abans de la celebració de la gran final, es disputarà un partit amistós en categoria femenina, que espera ser la primera presa de contacte amb vista a futures edicions de la competició.

EL LLEGAT DE LLORENÇ GÓMEZ

La competició adopta el nom d’una de les figures més rellevants i reconegudes de la modalitat a nivell mundial. Llorenç Gómez ha deixat un immens llegat sobre la sorra. Una dècada en l’esport d’elit amb 168 internacionalitats, més de 40 països de tot el món visitats i 39 títols col·lectius i 47 individuals.

Entre els més destacats, els de Campió de l’Eurocopa, Subcampió dels Jocs Europeus, Subcampió del Món, Top3 Millor Jugador del Món 2014, Millor Gol del Món 2014, Quintet Ideal 2014, Quintet Ideal 2018, Millor Jugador del Món 2018 i Top3 Millor Entrenador del Món 2023.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla