05 de novembre del 2021
La Torre afronta la visita del Calafell amb la màxima atenció
La Riera reprèn la lliga després de descansar, i davant el Base Pallaresos persegueix la primera victòria
La UD Torredembarra rep aquest dissabte al CF Calafell (16.30h) amb l’objectiu de refer-se de la derrota al camp del San Salvador, la segona de la present temporada. Els torrencs van posar fi a una ratxa de tres victòries seguides, i van perdre la seva presència en el podi de la classificació. Recuperar les bones sensacions, és més important que tornar a escalar posicions, pensant a llarg termini.

L’entrenador de la Torre, Jordi Araus, ha assegurat que, malgrat enfrontar-se a un rival de la zona baixa, i que només ha sumat 3 punts de 18 possibles, “haurem d’estar atents” i evitar cometre els errors de l’últim partit. En aquest sentit, ha posat el focus a la concentració i intensitat en els compassos inicials del partit.

Per la seva part, la Riera reprèn la competició després del descans obligat del passat cap de setmana. Els rierencs, últims amb un únic punt, persegueixen la primera victòria del curs, i aquest diumenge tenen una nova oportunitat per aconseguir-ho, a casa, davant el Base Pallaresos.

El tècnic de la Riera, Nil González, ha reconegut que el fet d’haver descansat els ha beneficiat, i els ha permès deixar de banda la dinàmica de l’inici de curs. Ara, només pensen en la sèrie de partits, que tenen en les pròximes jornades contra rivals directes.

El Base Pallaresos arriba al Baix Gaià després d’haver perdut els dos últims partits contra el Segur (2-0) i el Vendrell (1-3). Per tant, sense tenir la necessitat dels locals, serà un rival ferit i perillós, que ja ha demostrat el potencial que té en el present curs.