14 de març del 2023
La Torre cedeix la segona derrota del curs davant el CB Bellvei (66-73)
El mal rendiment en el tercer quart penalitza als de Carlos Molina, que tot i això, mantenen els dos punts d’avantatge respecte al CB Salle Reus
El Torredembarra BC ha cedit la segona derrota de la temporada davant el CB Bellvei per 66-73 en el partit corresponent a la J19 del Grup 7 de Tercera Catalana. En un partit força igualat entre dos vells coneguts, els torrencs han pagat car el mal tercer quart que han realitzat tant en atac com en defensa.

Fines aleshores, com dèiem, el duel estava força equilibrat després del 12-13 del primer quart, i el 21-20 del segon. El 10-28 del tercer ha obert una escletxa molt difícil de remuntar per als del Baix Gaià, tot i que han estat a prop d’aconseguir-ho amb el 23-12 del darrer període.

El tècnic Carlos Molina ha reconegut que el Bellvei ha fet un bon partit, i que la defensa en zona els ha dificultat atacar a partir del joc interior. Igualment, treu importància a la derrota perquè l’equip segueix treballant bé.

La Torre ha tingut la fortuna de perdre en la mateixa jornada que ho ha fet el CB Salle Reus, en el seu cas contra l’AB Vendrell ‘2’. És la segona derrota seguida dels de la capital del Baix Camp i, per tant, es mantenen els dos punts de distància entre tots dos equips. Tot i això, els torrencs han d’aixecar-se en la visita de dissabte vinent al penúltim classificat, el CB Morell ‘B’ (17.45h).