19 d'abril del 2021
La UD Torredembarra confirma la millora golejant la Joventut Bisbalenca (4-1)
La Riera segueix sense encadenar dues victòries seguides al caure davant el Morell, que l’allunya de la zona alta
La jornada a Tercera Catalana ens ha deixat la segona victòria del curs de la UD Torredembarra –la segona en tres partits-, que ha complert els pronòstics i ha vençut al fanalet vermell del grup 3, la Joventut Bisbalenca. Tot i el resultat de 4-1, els torrencs han tingut dificultats per reflectir el domini del partit al marcador. L’entrenador, Jordi Araus, ha reconegut que aquest domini els ha fet confiar-se durant la primera part.

La Torre ha inaugurat el marcador amb un golàs d’Adrián Frutos en el minut 9, que ha enviat a l’escaire un remat des de ben lluny. Els blanc-i-blaus han perdonat diverses ocasions, mentre que el porter Adrián Gómez ha hagut d’intervenir dues vegades per salvar l’empat. En l’inici del segon temps, Arnau Boronat sí que ha transformat el 2-0, tot i que els bisbalencs només han tardat tres minuts en contestar. Finalment, Guillermo Montserrat i Eric Aranda han assegurat el triomf que situa l’equip 13è amb 7 punts.

Per la seva part, la Riera segueix sent incapaç d’encadenar dues victòries seguides. Després de vèncer dijous al Sant Jaume, aquest diumenge ha perdut davant el Morell per 1-2. Els rierencs s’han posat per davant amb un gol de José Miller Rodríguez en el 50’, però l’equip de Sergio Antonio Paz i Iñaki Pérez ha remuntat amb dos gols en el 70’ i el 77’, aquest de penal.

El tècnic, Txetxu Ferreros, ha elogiat l’actuació dels futbolistes, i ha lamentat que una nova decisió arbitral, la del penal de l’1-2, els hagi privat de sumar un resultat positiu. Igualment, ha reconegut que el desgast del partit de dijous els hi ha acabat pesant.

La Riera, que ha sumat 3 punts dels últims 12, s’allunya de la zona alta i ara és 8a amb 10 punts. En la pròxima jornada està obligada a guanyar al camp de l’Alcover, mentre que el Torredembarra visita el camp del Torreforta.