Esports
Foto: UD Torredembarra
27 de juny del 2016
La UDT convoca una Assemblea Extraordinària per presentar una nova proposta pel primer equip
La trobada tindrà lloc aquest dimecres 29 de juny a les 20h al Casal Municipal
La Unió Deportiva Torredembarra ha convocat una Assemblea Extraordinària aquest dimecres 29 de juny a les 8 del vespre al Casal Municipal. Una convocatòria que té com a punts principals de l’ordre del dia la proposta de l’equip amateur, i l’afectació d’aquesta proposta a l’escola de futbol.

L’entitat blanc-i-blava ha decidit reunir els seus socis davant la delicada situació que viu a dia d’avui. La presidenta, Àngela Pijuan, va garantir la seva continuïtat ara fa unes setmanes als micròfons d’Altafulla Ràdio, així com l’aposta ferma pels equips de base. El que no està assegurat és el futur del primer equip. El club està a l’espera de rebre la subvenció per part de l’Ajuntament, i pendent de tancar negociacions amb algun altre club del territori per tal de possibilitar el manteniment de categoria.

A mitjans d’aquest mes de juny, el delegat de la Federació a Tarragona, Josep Vives, va alertar que en cas de renunciar a la categoria el més probable és que el conjunt blanc-i-blau anés a parar al Grup 1 de les Terres de l’Ebre de la Tercera Catalana ja que el primer equip que compensaria seria el Remolins Bítem. Vives no descartava, fins i tot, que els torrencs haguessin de jugar a la Quarta Catalana.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla