11 de desembre del 2017
Llorenç Gómez, Adrián Frutos i Eduard Suárez, campions de la Copa Lagos amb 'La Roja'
El combinat nacional de futbol platja supera l’amfitriona Nigèria per 5 a 6 i suma un nou títol al seu palmarès
Nou èxit per a la selecció espanyola de futbol platja i nou èxit pels representants del Baix Gaià. Llorenç Gómez, Adrián Frutos i Eduard Suárez s’han coronat campions de la Copa Lagos disputada a Nigèria en la seva primera participació en aquest torneig.

Per aconseguir-ho, l’equip nacional ha hagut de derrotar l’amfitriona en un partit molt igualat que s’ha resolt amb un marcador ajustat de 5 a 6. Llorenç i Eduard han donat els primers dos avantatges, però Emeka i Abu han restaurat les taules, respectivament. El mateix Emeka ha estat l’encarregat de culminar la remuntada pels locals. Eduard Suárez ha contestat amb el 3 a 3, però Abu ha tornat a avançar les àguiles verdes fent el 4 a 3.

La selecció espanyola s’ha posat la granota de treball per capgirar el resultat i gaudir d’una diferència de dos gols en el marcador amb un gol de Cristian Méndez i una dobleta d’Eduard. En la recta final, el nigerià Abu ha retallat diferències, però finalment el títol de campió ha estat per l’equip dirigit per Joaquín Alonso.

El triomf davant Nigèria ha estat la cirereta del pastís d’un torneig impecable. En els dos partits anteriors, l’equip espanyol havia superat els combinats de Líban i el Marroc, per 7 a 3 i 8 a 5, respectivament. En l’apartat golejador, Eduard Suárez ha estat un dels jugadors més destacats amb set dianes. Per la seva part, Llorenç Gómez n’ha marcat quatre.