24 de setembre del 2020
Llorenç Gómez s’estrena a la Lliga Portuguesa amb una victòria i dos gols contra l’Alfarim (6-3)
Els següents rivals del Benfica són el Chaves d’Eliott Mounoud i el Braga dels germans Martins
El Benfica de Llorenç Gómez ha iniciat el seu camí cap al títol amb una victòria contra l’Alfarim per 6 a 3. El torrenc ha estat una peça clau per assolir el triomf anotant una dobleta, concretament, el tercer i el cinquè gol de l’equip. El seu company Duarte Vivo, autor de quatre gols, ha estat el jugador més destacat del partit contra un rival a qual se li han acabat les forces a l’inici del segon temps.

El Benfica se situa 5è amb 3 punts, a tres de l’Osotao i l’Sporting CP d’Eduard Suárez. Després de la jornada de descans d’aquest dijous, divendres iniciaran un període de deu dies carregats de partits. El primer d’aquests serà contra el Chaves d’Eliott Mounoud (12.30h), segon classificat amb 9 punts de 12 possibles.

El dissabte s’enfrontaran al gran favorit i actual subcampió d’Europa, el Braga (12.30h), mentre que diumenge jugaran contra l’O Sotao (17h). Dilluns descansaran i en els següents tres dies completaran la primera fase del campionat. Dimarts jugaran contra l’Sporting CP (16.30h), el dimecres davant el Grap (16.30h), i el dijous contra el Leixoes (16.30h).

El Benfica, com la resta de participants, lluitarà per quedar entre els quatre primers per disputar el play-off pel títol, que es disputarà entre el 3 i el 5 d’octubre.