27 de maig del 2024
Massa poc Altafulla per al flamant campió de lliga (2-12)
Les abelles cauen golejades contra la Floresta, tot i que continuen depenent de si mateixes per acabar en quarta posició
El CE Altafulla ha caigut amb estrèpit davant el flamant campió, el CD La Floresta, en el marc de la penúltima jornada de la Lliga Femení 7 TGN. Les abelles han estat incapaces de complir amb l’objectiu mínim, competir i fer suar a les tarragonines, i han acabat perdent per un contundent 2-12.

L’entrenador de l’Altafulla, Joserra Márquez, ha dit que l’equip “ha abaixat els braços després d’encaixar el primer gol”. I això, davant un equip com la Floresta, es pot traduir en un resultat com el que s’ha acabat produint.

El partit ha quedat encarrilat en la primera part amb un marcador de 0-5. Marina Cañón (6’), Lídia Jordan (13) i Judit Nicolás (15’) han fet tres gols en el primer quart d’hora. Mentre que Núria Parra (31’) i Cañón (33’) ha ampliat distàncies en dos minuts.

A l’inici del segon temps, Cristina Soriano (41’) ha fet el sisè. Tot i això, l’Altafulla ha reaccionat, i en un intercanvi de cops Marina Rodríguez (49’) i Champi (55’) han pogut fer dos gols. Els únics de l’equip, a diferència d’un rival, que encara ha tingut temps per anotar-ne cinc més.

L’Altafulla, tot i la derrota, manté la quarta posició amb 62 punts perquè l’Alcover ha cedit davant el Constantí i el Vallmoll encara ha de jugar contra la Pastoreta. Encara que guanyi, les groc-i-negre continuarien per davant perquè tenen el golaverage a favor. El diumenge, a les 19h, últim partit de la temporada al camp del CF Icomar.