22 de març del 2023
Nou i còmode triomf del Junior masculí del CB Altafulla – BBG a la pista de l’AB Vendrell ‘2’ (41-68)
Els de Daniel Ponce només han patit en el segon període, i Jan Camps ha sigut el màxim anotador amb 18 punts
El Junior masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha sumat una nova victòria, i ja van setze en el mateix nombre de partits, després d’assaltar la pista de l’AB Vendrell ‘2’ per 41-68. Els altafullencs han complert els pronòstics davant un equip de la zona mitjana de la classificació, i continuen líders per davant del CB Tarragona ‘Blau’.

Els de Daniel Ponce han obert escletxa en el primer quart amb un 6-17, que han sabut gestionar en la resta del partit. I és que els locals han tret múscul en el segon quart, tot i cedir per 14-16. En el tercer, els visitants han tornat a ampliar distàncies amb un 7-14, igual que en el darrer amb un 14-21.

El màxim anotador del partit ha estat Jan Camps amb 18 punts, seguit de Biel Puig i Miquel Tribaldo amb 12 i 10, respectivament. En el bàndol local cap jugador ha arribat als 10 punts.

Com dèiem, l’Altafulla es manté líder amb 32 punts, un més que el CB Tarragona, i cinc més que el tercer i el quart classificat, el Bàsquet Cunit i el Bàsquet Teresianes. Precisament, aquest diumenge rep al darrer, a partir de les 18.15h al Pavelló d’Altafulla.