22 de maig del 2024
Nou partit vibrant del Cadet de F7 del CE Altafulla, que en aquesta ocasió acaba amb derrota davant el Vila-seca (8-5)
L’Infantil clou la segona fase amb una derrota contra l’Espluga de Francolí (7-1)
El Cadet de F7 del CE Altafulla ha perdut aquest dissabte al camp del Vila-seca CF en el partit corresponent a la vuitena i penúltima jornada al Grup 1 de la segona fase de la categoria femenina. Les abelletes han perdut per 8-5 en un partit ple d’alternatives.

L’equip de Nerea Recasens i Chus Martin ha començat perdent, però ha remuntat ràpidament amb els gols de Gala Martí i Milena Xicola. Poc després, les locals han tornat a capgirar el marcador. En un intercanvi de cops, Martí ha fet el 3-3 i Iria Torres el 4-4. Un minut després, però, les vila-secanes s’han tornat a posar per davant, i a partir d’aquí han tingut l’encert per anotar tres gols més i sentenciar.

En els últims minuts, Martí ha descomptat amb el cinquè de les groc-i-negre, però ja era tard per intentar, com a mínim, empatar el partit. La derrota les deixa vuitenes amb 5 punts, abans de rebre aquest dissabte al líder, el CD Roquetenc, en l’última jornada de la segona fase.

L’INFANTIL PERD A L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ

L’Infantil s’ha desplaçat a la comarca de la Conca de Barberà per visitar a la UE L’Espluga de Francolí en la quarta i penúltima jornada de la segona fase. Les jugadores de Montse Vendrell han cedit per 7-1, i l’únic gol l’ha marcat una habitual, Carlota Bella Houlker, des del punt de penal, per fer el 5-1 provisional.

Les groc-i-negre, que descansen aquest cap de setmana en què es disputa l’última jornada, acaben aquesta fase com al fanalet vermell sense cap punt.