22 de desembre del 2021
Pas endavant del Junior femení del CB Altafulla - BBG davant el CB Morell (32-59)
Només un mal segon quart condemna les de Xavi Martí
El Junior femení del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià ha cedit aquest dissabte davant el CB Morell per 32-59 en la darrera jornada de l’any, la tercera de la segona volta. L’equip de Xavi Martí ha competit bé, excepte en el segon quart, on les visitants han encarrilat la victòria amb un parcial de 4-21.

Els 13 punts de Jordina Márquez i els 9 punts de Meritxell Hernández han permès les altafullenques, que la resta de períodes fossin força igualats. Per tant, malgrat la derrota, pas endavant de l’Altafulla, que segueix últim abans d’enfrontar-se al penúltim classificat, l’AB Salle CBT 2, el 15 de gener.

Cal recordar que el Junior masculí ha descansat aquest cap de setmana, en el qual s’ha disputat l’última jornada de la primera volta. El triomf del CB Morell, nou líder, fa que els altafullencs acabin el 2021 en la 2a plaça. En la primera jornada de la segona volta també descansen, i tornaran a jugar el 23 de gener.