02 de maig del 2023
Remuntada èpica de la Torre davant el Costa Daurada (3-4)
Els torrencs aixequen un 3-0 en contra, mentre que la Riera cedeix al camp del Sant Jaume (4-3)
La UD Torredembarra ha protagonitzat un dels grans partits del cap de setmana al Grup 3 de Tercera Catalana amb la victòria per 3-4 davant el Costa Daurada FC. Els torrencs, tot i tenir una allau de baixes important, han estat capaços de remuntar tres gols de desavantatge després d’uns primers 20 minuts terrorífics, com ha reconegut l’atacant Guillermo Montserrat.

Durant aquest temps, els locals semblaven encarrilar el partit amb la dobleta de Raúl Martín, i el gol entremig de Ricard Martí. Afortunadament, la Torre ha reaccionat ràpidament per seguir viva de la mà de José Arias -segon partit que juga- en el 26’, i de Rafael Guederes, en pròpia porteria, en el 29’.

Dos gols seguits, que han fet mal al Costa Daurada. Com també el de Carlos Guillermo Abularach en l’inici del segon temps per fer el 3-3. I superada l’hora de joc, Pablo Passarelle també ha tingut l’infortuni de marcar en la seva porteria per culminar la remuntada dels visitants.

La Torre suma la tercera victòria seguida, i empata a 56 punts amb l’Altafulla mentre que es manté a sis de la primera plaça. El dissabte vinent, a les 19h, visita al CF Llorenç.

LA RIERA TORNA A CEDIR A DOMICILI

Un resultat al de Cambrils va ser el que es va produir a Sant Jaume dels Domenys entre els amfitrions i el CF La Riera. En aquesta ocasió, però, la sort ha esquivat als del Baix Gaià, que després d’aixecar un marcador en contra, han vist com Pol Muriana els ha derrocat amb dos gols en quatre minuts.

Muriana havia fet l’1-0, de penal, en el 24’. Els rierencs havien empatat per mitjà de César Alejandro Ayestes en el 40’. Tres minuts després, Gerard Lorca tornava a posar per davant als locals, i tot seguit, Sergi Tenorio restaurava les taules perquè Carlos Cuerda culminés la remuntada a l’inici del segon temps. La resta ja la sabeu.

El segon tècnic de la Riera, Albert Guerrero, ha lamentat que el primer gol hagi arribat quan millor es trobava l’equip. També el “desgast físic” que els ha impedit defensar el 2-3 després d’haver remat a contracorrent durant molts minuts.

La Riera es manté sisena amb 44 punts, a dos d’un Montblanc que té un partit pendent. El diumenge vinent, a les 19h, rebrà l’Atlètic Valls amb l’oportunitat de donar un cop de mà als seus veïns d’Altafulla i Torredembarra.