Esports
Foto: Marxa Castells del Baix Gaià
23 de gener del 2024
S’esgoten els 1.000 dorsals de la 12a Marxa dels Castells del Baix Gaià
La cita tindrà lloc el diumenge 4 de febrer i comptarà per primera vegada amb la modalitat de bicicletes de BTT
La Marxa dels Castells del Baix Gaià ha esgotat els 1.000 dorals, que l’organització formada per l’Ajuntament d’Altafulla i Running Solutions havien posat a la venda per a la 12a edició. L’esdeveniment, que està plenament consolidat i que té una gran reputació al territori, tindrà lloc el diumenge 4 de febrer.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, Àlex Cañas, s’ha mostrat satisfet per assolir el repte que s’havien proposat d’arribar al miler de participants. En aquest sentit, ha dit que el recorregut de la marxa permet acollir a aquest nombre de gent, i mantenir la qualitat de l’esdeveniment.

Cal recordar, que la marxa presenta una novetat en l’edició d’enguany, la possibilitat de completar el recorregut en bicicleta. “És una manera de donar resposta a les necessitats que hem detectat entre els participants”, explicava Juanan Fernández en la presentació oficial celebrada a principis de gener.

D’aquesta manera, són tres les opcions que tenien els interessats a participar: en bicicleta, corrents, que es va incorporar fa dues edicions, i caminant, la modalitat clàssica d’aquesta prova. I també han pogut escollir entre dos circuits, el de 17 km i el de 27 km.

Els participants podran recollir els dorsals el dissabte 3 al Centre d’Entitats, entre les 17h i les 20, i el mateix diumenge de 8h a 9h. Precisament, la prova començarà a partir de les 9h amb tres sortides esgraonades per a cada modalitat. Durant els dos recorreguts hi haurà diversos punts d’avituallament per recuperar forces i continuar endavant. I en arribar a meta, una botifarrada al Parc del Comunidor.
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla