Esports
Foto: Jèssica Colomina
20 d'agost del 2015
Tornen les ratlles grogues i negres a la samarreta del CE Altafulla de cara a la nova temporada
Una altra de les grans novetats és la inclusió de l’Altafulla Mar Hotel com a patrocinador a l’equipació
El CE Altafulla ja ha presentat la seva nova equipació de cara a la nova temporada. El club seguirà militant al grup 3 de la Tercera Catalana, però a excepció d’això són moltes les novetats que presentarà enguany. La primera i més destacable és, lògicament, l’estadi de gespa artificial que estrenarà, però no serà l’única.

Molts futbolistes també seran cares noves en un equip que seguirà entrenat per Jordi Castro i que incorpora Jordi Araus com a segon preparador. Pel que fa a la vestimenta, aquest dimecres ha vist la llum la de la nova temporada. Presenta novetats significatives, i és que, enguany, tornen les ratlles verticals grogues i negres. A més, també és innovadora la inclusió de l’Altafulla Mar Hotel com a patrocinador al centre de la samarreta. El president del CE Altafulla, Francesc Julià, ha explicat els detalls de la nova equipació, i ha explicat que l’anterior es devia a “un homenatge amb motiu dels 90 anys de l’entitat”.

Això contrasta amb la de la passada temporada. Samarreta totalment groga, dorsals i pantalons negres i sense patrocinador. Una imatge renovada de la que el president de l’entitat s’ha mostrat molt satisfet, a més d’agraït a l’hotel altafullenc.

El Centre d’Esports l’estrenarà en partit oficial el proper 5 de setembre, a la primera jornada de lliga, a l’estadi del Valls Atlètic.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla