23 d'octubre del 2023
Triomf implacable del CB Altafulla – BBG a la pista del CB Sant Pere i Sant Pau (9-82)
El partit ha quedat sentenciat al descans amb un 0-41, i Laura Enríquez i Eva Altés han estat les màximes anotadores amb 27 i 22 punts
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha aconseguit la tercera victòria seguida amb un triomf implacable a la pista del CB Sant Pere i Sant Pau en el partit disputat aquest diumenge al migdia, corresponent a la J4 de la Segona Territorial femenina. Les altafullenques han aprofitat les debilitats de les locals per imposar-se amb un 9-82.

Poca història doncs, en un partit en què les de David Ruiz han arribat a 20 i 21 punts en el primer i el segon quart, respectivament. Mentre que les tarragonines han estat incapaces d’anotar ni un sol punt. Això ha fet que la segona part fos un tràmit per les visitants, que han resolt amb un 5-20 i un 4-21 en el tercer i el quart període.

La màxima anotadora del partit ha estat la jugadora de l’Altafulla Laura Enríquez amb 27 punts, seguida d’Eva Altés amb 22, i d’Helena Montserrat amb 12. El tècnic, David Ruiz, ha reconegut que, tot i ser “un partit senzill”, s’ho han pres amb la serietat que correspon “per agafar confiança en el que fem i preparar-nos per als següents partits”.

L’Altafulla se situa tercer amb 7 punts, a un del líder, el Reus Deportiu ‘B’, que ha vençut el Torredembarra BC per 33-62. Precisament, el següent compromís per als dos representants de la subcomarca és el derbi. Es disputarà el diumenge, a les 11.15h, en territori altafullenc.