15 de març del 2023
Triomf incontestable del Junior del CB Altafulla – BBG davant el Bàsquet Cunit per recuperar el lideratge (87-34)
L’equip de Daniel Ponce ha sentenciat el partit en la primera part amb parcials de 27-11 i 19-6
El Junior masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha recuperat el lideratge del Grup Territorial gràcies a la victòria autoritària d’aquest diumenge davant el tercer classificat, el Bàsquet Cunit, per 87-34. I és que tot i trobar-se ben a prop en la classificació, els altafullencs continuen en un estat de forma envejable.

L’equip de Daniel Ponce ha sentenciat el partit en la primera part. Ja amb el 27-11 del primer quart ha obert una escletxa important, que ha ampliat en el segon amb un 19-6. Després del descans, s’han tornat a imposar tot i la reacció dels cunitencs amb un 20-14, que ha fet que el darrer període fos un tràmit que s’ha resolt amb un contundent 21-3.

Quatre jugadors de l’Altafulla han passat de la barrera dels 10 punts, i Biel Puig inclús la dels 20 amb 25. Ferran Sauret n’ha anotat 17, i Jan Camps i Biel Terrón 12. En els visitants, només Jaume Pastor ha estat a l’altura amb 13 punts.

L’Altafulla lidera la taula amb 30 punts, un més que el CB Tarragona, que ha ajornat la visita al Farlawsports ‘B’ per al 29 de març. Tot i això, els dos equips han disputat un total de 15 partits. I aquest dissabte, els altafullencs visiten l’AB Vendrell ‘2’ (12.30h), que es troba en la zona mitjana-baixa.