20 de març del 2023
Un CB Altafulla – BBG de dues cares cau a la pista del Carme Bàsquet Sub21 (59-50)
Els altafullencs paguen la irregularitat del segon i el quart període, i diuen adéu al podi
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha perdut aquest diumenge a la pista del Carme Bàsquet Sub21 per 59-50 en la J20 del Grup Territorial. Els altafullencs han mostrat dues cares ben diferents, oferint una actuació que poc o res té a veure amb la del passat cap de setmana davant el Torredembarra ‘B’.

L’equip de Pep Oller ha realitzat un bon primer quart, assolint un avantatge de 18-27. En el segon, però, els locals li han tornat la moneda amb un parcial de 17-8, que ha deixat el marcador en empat al temps de descans. A la represa, els gripaus grocs han recuperat l’avantatge, mínim amb un 8-9, que han estat incapaços de defensar en el darrer període amb un 16-6 definitiu.

El jugador de l’Altafulla, David Ruiz, ha dit que el resultat és fruit “d’una dinàmica que arrosseguem des de fa temps”, i que s’ha posat de manifest aquest diumenge. En aquest sentit, s’ha mostrat crític amb l’actitud de l’equip, i ha assegurat que “el rival ens ha pintat la cara”. Espera, però, que sigui una lliçó per aprendre de cara al futur.

L’Altafulla continua quart classificat amb 26 punts, tot i que té dos partits més que el filial de la Torre, que suma 24 unitats. El diumenge vinent, els altafullencs clouran la fase regular amb la visita al CB Bellvei Sub25 (17h).