16 de novembre del 2020
Un Nàstic amb caràcter i orgull guanya a l’Andorra amb una remuntada èpica (4-2)
Els grana capgiren un 0 a 2 en contra amb un futbolista menys en els últims 20 minuts i assalten el lideratge
El Nàstic de Tarragona ha aconseguit aquest diumenge una victòria èpica davant un Andorra que guanyava 0 a 2 i que comptava amb un efectiu més sobre el camp quan només faltaven 20 minuts. Precisament, el fet de quedar-se amb un jugador menys ha motivat els grana per capgirar el marcador amb els gols de Gerard Oliva, Roger Brugué, en dues ocasions, i Álex Quintanilla.
El tècnic, Toni Seligrat, ha elogiat la resposta dels seus jugadors quan més difícil se’ls havia posat el partit, i sobretot pel fet de fer-ho davant un rival que acostuma a administrar bé el seu avantatge.

El Nàstic ha sortit a guanyar des del primer minut. En la primera ocasió, els tarragonins han demanat penal per unes mans d’un defensa, que l’àrbitre no ha considerat com a tal. Més tard, també obviaria una altra pena màxima sobre Thomas Amang. Per contra, els andorrans han marcat el 0 a 1 en la primera arribada a l’àrea de Wilfred per mitjà de Carlos Martínez.

Les coses s’han complicat a l’inici del segon temps amb el gol de Ruben Enri, que ha aprofitat un mal refús del porter local, i minuts després amb l’expulsió de Carlos Albarrán per una dura entrada sobre Martí Riverola. La sort dels grana ha estat que Gerard Oliva ha aprofitat una errada de Bañuz per fer l’1 a 2 immediatament. El gol i l’entrada dels jugadors de refresc des de la banqueta han estat clau.

Brugui ha fet l’empat en el minut 80 fent bona la centrada de Bonilla amb un remat acrobàtic, que ha precedit al gol d’Álex Quintanilla en una falta lateral que també ha executat el sorià. L’Andorra ha arriscat per fer l’empat, i Brugui ho ha penalitzat amb el 4 a 2 definitiu en un contraatac. Seligrat ha assegurat que el triomf és cabdal per creure en les possibilitats de l’equip.

El Nàstic se situa líder amb 8 punts, un més que el Cornellà i l’Hospitalet, el pròxim equip que visitarà el Nou Estadi en quinze dies. Abans, els grana hauran descansat com ho fan tots els equips pel fet de ser equips imparells en el grup.